502 286 618     

✉ kontakt@taxipharm.pl       

Plaridum Maciej Grześkowiak
Sokoła 2B/1
60-644 Poznań

0

Więcej widoków

Promocja: 4 sztuki taniej. Taxivital 30 kaps. 4 opakowania - razem 120 kapsułek Taxivital wyciąg z modrzewia dahurskiego

Normalna cena: 520,00 zł

Cena promocyjna 440,00 zł

Ocena
124 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 124

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 13
polecam innym Opinia wg Gośka
Ocena
Zadzwoniłam, dopytałam- fachowa pomoc- rozwiałam wątpliwości. przesyłka na drugi dzień. Co do stosowania to wzięłam jedno opakowanie potem przerwę miałam z trzy tygodnie i dopiero jak regularnie stosowałam trzy opakowania pod rząd to zauważyłam poprawe i ciśnienia i cholesterolu, także działa. (Dodano 30.11.2017)
Polecam Opinia wg Sławek
Ocena
szybko i sprawnie.polecam (Dodano 07.11.2017)
polecam Opinia wg Jacek
Ocena
cena wysoka ale suma sumarum wydajac na leki i inne dodatki wydałbym więcej w aptece.szybko i dobry kontakt ze sklepem (Dodano 20.10.2017)
b.dobry Opinia wg Alicja
Ocena
Jestem bardzo zaskoczona, że dzięki temu preparatowi moje wyniki żelaza są lepsze. Wzmacnia wchłanianie żelaza z pożywienia. mam lepsze samopoczucie i więcej energii (Dodano 17.10.2017)
zmniejszył cholesterol Opinia wg Kazimierz
Ocena
poziom cholesterolu całkowitego zmniejszył się z 256 na 232! i myslę że dalej będzie spadał bo to dopiero po 2 opakowaniach. Dieta ta sama. Do statyn nie wrócę choćby niewiem co ! nie mogłem się z łóżka podnieśc tak mnie bolały mięśnie! (Dodano 09.10.2017)
ok Opinia wg Bożena
Ocena
szybka przesyłka, towar bardzo dobrze zapakowany i skutecznie działa na opuchniete nogi. jestem po raz kolejny zadowolony (Dodano 02.10.2017)
Polecam Opinia wg Jacek
Ocena
Szybka realizacja mojego zamówienia i elastyczny Sprzedawca przy zamówieniu większej ilości produktu. Substancja sprawdzona i zaakceptowana pozytywnie przez mój organizm (Dodano 22.09.2017)
polecam Opinia wg Tomek
Ocena
Szybko, wygodnie i nie trzeba stac w kolejkach. towar zgodny z opisem
(Dodano 22.09.2017)
polecam Opinia wg Waldemar
Ocena
ten pakiet choć nie tani to i tak wychodzi najtaniej na rynku. szybka i bezproblemowa przesyłka. nie ma się do czego przyczepić. stosuję już drugi raz. (Dodano 20.09.2017)
gorąco polecam! Opinia wg Jarek
Ocena
Kupuję tu już kolejny raz i zawsze świetna obsługa i błyskawiczna wysyłka. Polecam gorąco! (Dodano 13.09.2017)

Produkty 1 do 10 z 124

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 13

Napisz własną recenzję

Piszesz opinię o: Promocja: 4 sztuki taniej. Taxivital 30 kaps. 4 opakowania - razem 120 kapsułek Taxivital wyciąg z modrzewia dahurskiego

Jak oceniasz ten produkt? *

  1 gwiazdka 2 gwiazdki 3 gwiazdki 4 gwiazdki 5 gwiazdek
Ocena