502 286 618     

✉ kontakt@taxipharm.pl       

Plaridum Maciej Grześkowiak
Sokoła 2B/1
60-644 Poznań

0

Więcej widoków

Promocja: 2 opakowania Taxivital 30 kaps. TANIEJ - razem 60 kapsułek Taxivital wyciąg z modrzewia dahurskiego

Normalna cena: 260,00 zł

Cena promocyjna 240,00 zł

Ocena
66 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 66

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
jest ok. Opinia wg Aneta
Ocena
Plus za skuteczność i sposób stosowania, minus za cenę. Dobrze tolerowany. Bóle głowy od ciśnienia unormowały się. Cholesterol spadł trochę, czekam na dalsze postępy. (Dodano 30.11.2017)
b.d. Opinia wg Wioletta
Ocena
Tak sobie myślałam że po raz kolejny nabiorę się na super specyfik, który nijak ma się do ceny. Z dużą rezerwą zaczęłam go stosować za namową znajomych.Ale pisze to ponieważ jestem zaskoczona pozytywnie i mam bardzo dobrą opinię na temat tego produktu. (Dodano 07.11.2017)
Lech Opinia wg sprawdzony
Ocena
Sprawdzony sprzedawca. Zoapatruję się z żoną od dłuższego czasu. (Dodano 09.10.2017)
dobrym i sprawdzony Opinia wg Witold
Ocena
Jedyny minus to cena. Ale jest bardzo skuteczny. obniżył mi cholesterol i nie brałem statyn, które wcześniej powodowały złe dolegliwości. (Dodano 02.10.2017)
ok Opinia wg Marcin
Ocena
traktuje ten preparat jako uzupełnienie terapii podstawowej. Jeszcze nie mam w pełni wyrobionej opinii ale wstępnie moge powiedzieć że poprawiło mi się samopoczucie, szczególnie jak jest zmiana pogody, bo do tej pory strasznie mi to dokuczało jak były wahania (Dodano 12.09.2017)
Jest dobry Opinia wg Ryszard
Ocena
Plusy: tylko jedna kapsułka na dzień, średniej wielkości więc mogę ją bez problemu przełknąć, został ten produkt zarekomendowany przez mojego dochtora żeby wspierał moje krążenie. minus: dość wysoka cena jak na moją emeryturę (Dodano 11.09.2017)
Polecam Opinia wg Sylwia
Ocena
Ekspresowa przesyłka, towar zgodny z opisem (Dodano 11.09.2017)
Obserwuję Opinia wg Teresa
Ocena
Wystawiam 4 gwiazdki bo jeszcze nie do końca jestem przekonana. Kupiłam 2 opakowania, jestem po pierwszym. Zaobserwowałam lepsze samopoczucie natomiast pomiar cisnienia, niewielka różnica. Zobaczymy dalej (Dodano 04.09.2017)
wszystko ok Opinia wg Aśka
Ocena
Szybka przesyłka, już na drugi dzień była. Wielki pozytyw! (Dodano 01.09.2017)
Polecam Opinia wg Stanisław
Ocena
wszystko zgodne z opisem, firmę mogę polecić. (Dodano 01.09.2017)

Produkty 1 do 10 z 66

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7

Napisz własną recenzję

Piszesz opinię o: Promocja: 2 opakowania Taxivital 30 kaps. TANIEJ - razem 60 kapsułek Taxivital wyciąg z modrzewia dahurskiego

Jak oceniasz ten produkt? *

  1 gwiazdka 2 gwiazdki 3 gwiazdki 4 gwiazdki 5 gwiazdek
Ocena