Twój język: Polski
502 286 618     

✉ kontakt@taxipharm.pl       

Plaridum Maciej Grześkowiak
Sokoła 2B/1
60-644 Poznań

0

Więcej widoków

Taxivital - Taxifolin min. 96% 30 kapsułek x 100 mg wyciąg z modrzewia dahurskiego

130,00 zł
Ocena
25 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 25

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
godny polecenia Opinia wg Gabriela
Ocena
zamówiłam jedno trochę tak na próbę, ale okazała sie trafna. Po pierwszym opakowaniu faktycznie poprawiło się samopoczucie i zaczęło wyrównywać się ciśnienie. Zamówiłam teraz ten pakiet podwójny i czekam na kolejne postępy (Dodano 26.02.2018)
ocena pozytywna Opinia wg Bronislaw
Ocena
Zmniejszyła się opuchlizna nóg. lepsze krążenie. Oceniam pozytywnie (Dodano 30.11.2017)
ok Opinia wg Gośka
Ocena
Jestem zadowolona, wrócę jeszcze do tego produktu (Dodano 21.11.2017)
dobry Opinia wg Monika
Ocena
jak robię przerwę w braniu to znowu mam zimne nogi i mam wrazenie że szybciej marznę. oceniam ten produkt bardzo pozytywnie, bo po moich nogach czuję że działa (Dodano 09.11.2017)
dobry Opinia wg Waldek
Ocena
Stosuje już po raz kolejny przy miażdżycy i wysokim poziomie cholesterolu. jestem zadowolony bo nogi nie puchną. (Dodano 07.11.2017)
dobry produkt Opinia wg Marek
Ocena
polecam każdej osobie która ma zmiany miażdżycowe i problemy z chodzeniem oraz opuchlizną. (Dodano 02.10.2017)
dobry Opinia wg Janina
Ocena
przesyłka zawsze bardzo dobrze zapakowana i szybko dostarczona. Produkt jest sprawdzony na mnie i na mężu. (Dodano 22.09.2017)
polecam Opinia wg Dorota
Ocena
polecam dla kobiet które po menopauzie mają problemy z krążeniem, ja miałam problem z nogami. Taxivital rozładował kumulujące się napięcie , które miałam każdego dnia (Dodano 20.09.2017)
pomaga;) Opinia wg Żaneta
Ocena
Zażywam od kilku tygodni.Mogę powiedzieć,że pomaga :)
(Dodano 20.09.2017)
Polecam Opinia wg Wojtek
Ocena
Wzorowa transakcja,bez zbędnych formalności. Dobry kontakt i uprzejma obsługa. (Dodano 13.09.2017)

Produkty 1 do 10 z 25

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Napisz własną recenzję

Piszesz opinię o: Taxivital - Taxifolin min. 96% 30 kapsułek x 100 mg wyciąg z modrzewia dahurskiego

Jak oceniasz ten produkt? *

  1 gwiazdka 2 gwiazdki 3 gwiazdki 4 gwiazdki 5 gwiazdek
Ocena